TERRA

În prezent, TERRA este un producător de frunte în domeniul televiziunii prin satelit, terestru și de televiziune prin cablu în Europa. De la începutul companiei, o atenție deosebită a fost acordată cercetării. Mulți ani de experiență a inginerilor radio și a designerilor de înaltă calificare, precum și designul modern al produselor sunt cheia succesului TERRA.
Prin selectarea celor mai buni candidați pentru excelență profesională în domeniul electronicii, răspundem în mod clar nevoilor clienților noștri și ale pieței, îmbunătățind calitatea și designul produselor noastre.

Produsele de înaltă calitate sunt furnizate prin utilizarea celor mai recente tehnologii informatice și a echipamentelor tehnologice moderne, inclusiv componente automate SMD, mașini de ghidare cu undă și mașini de topire. Baza elementelor este utilizată numai de către cei mai importanți producători din lume, care, în combinație cu tehnologiile moderne, oferă parametri tehnici și fiabilitate conform standardelor mondiale.

Procesul continuu de dezvoltare a produselor noi, a personalului calificat și a disciplinei tehnologice în producție ne permite să satisfacem pe deplin nevoile oricărui client și să livrăm produse pe diverse piețe din Europa, Asia, Australia și Africa.

Nu exista produse in aceasta sectiune