În viața modernă, oamenii folosesc tot mai mult proiectoare pentru a viziona filme. Ele sunt utilizate în instituțiile de învățământ, spitale și chiar restaurante. Aceste dispozitive simplifică procesul de prezentare a informației. Datorită acestor dispozitive, profesorul poate demonstra material pe care îl povestește. Întrucât, proiectorul trebuie să fie fixat, de exemplu, de tavan, pentru aceste necesități special au fost create suporturi pentru proiectoare.

Suporturi de tavan pentru proiectoare - asigură fiabilitate instalării sale. Tehnica scumpă nu va cădea accidental din cauza unei pisici sau unui câine, nu va fi defectată de copii mici, dar și dvs. puțin probabil nu să-l puteți deteriora. Proiector instalat sub tavan o să economisească spațiul în încăpere. Cablurile care provin din dispozitiv sunt ascunse într-un loc special, în așa fel ele nu o să deranjeze și nu vor strica interiorul cu aspectul lor.

La alegerea suporturilor de tavan sunt importanți următorii parametri ca, greutatea proiectorului, și distanța de la tavan la care planificați să-l instalați. Sarcina maximă accesibilă a suportului trebuie să fie de 1,5-2 ori mai mare decât greutatea proiectorului dvs.

Ajustare Înclinare + rotire ColorAlb Sarcina max KG5 BrandMultibrackets
0.0
‍900‍ lei
Ajustare Înclinare + rotire ColorArgint Sarcina max KG11 BrandBarkan Mounts
ColorAlb Sarcina max KG10 BrandMultibrackets
0.0
‍2280‍ lei
Ajustare Înclinare + rotire ColorAlb Sarcina max KG30 BrandMultibrackets
0.0
‍2960‍ lei
Ajustare Înclinare + rotire ColorAlb Sarcina max KG30 BrandMultibrackets
0.0
‍3720‍ lei
Ajustare Înclinare + rotire ColorAlb Sarcina max KG30 BrandMultibrackets
Категории