Suport pentru proiector 91

91
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suportul 91.S a fost proiectat pentru montarea proiectoarelor multimedia pe un perete orizontal. Sarcina maximă este de 11 kg. Suportul permite cu ușurință reglarea înclinării (fără instrumente adiționale) până la 30 de grade și reglarea unghiului de rotație până la 360 de grade.

Tavanul trebuie să reziste greutatea dispozitivului și a suportului. Suportul nu poate fi montat pe tavan, care nu permite o montare de încredere. Dacă nu sunteți siguri în caracteristicile de rezistența tavanului dumneavoastră, vă rugăm să consultați specialiștii.

Setul conține toate componentele necesare pentru o instalare obișnuită. În cazuri excepționale, pot fi necesare elemente sau instrumente auxiliare.

Brand
Barkan Mounts
Кронштейны ТВ
Ajustare
Înclinare + rotire
Color
Argint
Sarcina max KG
11

Manual (91.pdf, 1,695 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Vizualizate recent
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează în toată Moldova

Garanție de calitate și servicii

Oferim numai produse în a căror calitate suntem încrezători.

Returnarea bunurilor în termen de 14 zile

Aveți 14 zile pentru a testa achiziția dvs.