Suport de perete DP108S

Salvati 41%
DP108S
1600 lei
949 lei
Reducere: 651 lei
in stoc
+
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suportul DP108S este proiectat pentru montarea ecranelor moderne LCD sau plasma pe perete. Sarcina maximă de 45 kg. Montarea permite reglarea ușoară a înclinației (fără instrumente suplimentare), în intervalul până la 15 de grade.

Astfel peretele trebuie să suporte sarcina dispozitivului și suportului și totodată să aibă un surplus de rezistență. Suportul nu poate fi montat pe perete, care nu asigură montare cu siguranță. Dacă nu sunteți siguri de caracteristicile de rezistența a peretelui dumneavoastră, vă rugăm să vă adresați la personal specializat pentru consultație.

Complectul conține toate componentele necesare pentru o instalare. În cazuri excepționale, pot fi necesare elemente suplimentare sau instrumente.

Brand:
Monako
Кронштейны ТВ
Dimensiune TV:
  • de la 43" la 65"
Ajustare:
Înclinare + rotire
Color:
Negru
Sarcina max KG:
45

Nici o postare găsită

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Scrie un comentariu
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat