Suport de masă/perete M VESA Gas Lift Arm Desk or Wall Basic White

7350022739383
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suportul de masă M VESA Gas Lift Arm Desk or Wall Basic White - se potrivește pentru monitoare cu diagonala de la 15" până la 32" inchi. Suport modern confecționată din materiale de înaltă calitate și simplu în exploatare. Model cu piston cu acționare prin gaz permite de a seta un unghi de vizionare confortabil. Posibilitate organizării suprafeței de lucru, ținând cont de cerințe. Dimensiunile compacte permit economisirea spațiului adițional. Suportul permite cu ușurință deplasarea monitorului în orice plan, și schimbarea poziției pe verticală. Datorită mecanismului special cu gaz, care este situat în interiorul carcasei suportului, este posibil de fixat monitorul în orice poziție și să o schimbați fără dificultăți.

Elementele de fixare (intră în set) o să permită să fixați foarte bine suportul de masă în birou sau acasă, în așa caz puteți fi siguri că monitorul nu va cădea.

Suportă standardele VESA 75x75 și 100x100 și monitoare cu greutate de la 2 kg până la 10 kg. Acest interval este important de păstrat pentru pistonul cu gaz, care menține ecranul în are.

M VESA Gas Lift Arm Basic poate fi fixat de perete. Aceasta face suportul o soluție flexibilă, care se potrivește ideal pentru oficii, suprafețe de producție sau alte medii unde este puțin spațiu.


M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei. Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.

 
Denumire M VESA Gas Lift Arm Desk or Wall Basic White
Articol 7350022739383
Diagonala 15-32"
Standard VESA 75x75 100x100 mm
Culoare Disponibil în negru, alb și argint
Sarcina Min. 2 kg - Max. 10 kg
Funcționare Piston cu acționare prin gaz
Greutate
2,4 kg
Înclinare în plan orizontal
 +75  -45 grade
Înclinare în plan vertical
 +90  -90
Instalare Cu ajutorul clemei
Brand
Multibrackets

Manual (9383_manual.pdf, 4,127 Kb) [Descarcare]

Drawing (9383_drawing.pdf, 923 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Vizualizate recent
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează în toată Moldova

Garanție de calitate și servicii

Oferim numai produse în a căror calitate suntem încrezători.

Returnarea bunurilor în termen de 14 zile

Aveți 14 zile pentru a testa achiziția dvs.