Suport de masă M VESA Gas Lift XL Single White

7350073737116
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suport de masă M VESA Gas Lift XL Single White - se potrivește pentru monitoare cu ecrane largi cu diagonala de la 15" până la 38" inchi. Suportul modern este fabricat din materiale de calitate înaltă și este confortabilă în exploatare. Modelul cu amortizor permite setarea unui unghi de vizualizare confortabil și maximal de convenabil. Posibilitatea de a organiza spațiul de lucru în dependență de cerințe. Dimensiunile compacte permit economisirea spațiului adițional. Suportul permite de a deplasa monitorul în orice direcție, și totodată schimbarea poziției pe verticală. Datorită mecanismului special cu gaz, care este în interiorul carcasei suportului, este posibil de fixat monitorul în orice poziție și de a schimba aceasta fără a depune eforturi semnificative.

Elemente de fixare (intră în set) o să permită maximal de fiabil de fixat suport de masă în oficiu sau acasă, puteți fi siguri că monitorul nu o să cadă. 

 


În M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei.

Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor. 
Denumire M VESA Gas Lift XL Single White
Articol 7350073737116
Diagonala 15-38"
Standard VESA 75x75 100x100 200x200 mm
Culoare Alb
Sarcina Min. 2 kg - Max. 10 kg
Funcționalitate Piston cu acționare prin gaz
Greutate 3,4 kg
Înclinare în plan orizontal +75  -45 grade
Înclinare în plan vertical +90  -90 grade
Rotire 90 grade
Brand
Multibrackets

Drawing (7093_drawing.pdf, 121 Kb) [Descarcare]

Manual (7093_manual.pdf, 4,382 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Cele mai vandute / Bestsellers
  • Produse noi
  • Reduceri
  • Vizualizate recent
 
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat