Suport de masă M VESA Gas Lift Arm w. Duo Crossbar 2 Black

7350073736355
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!
M VESA Gas Lift Arm Crossbar 2 Black - se potrivește pentru monitoare cu diagonala de la 15" până la 28" inchi. Un suport modern confecționat din materiale de înaltă calitate și ușor în utilizare. Modelul cu ridicare pe gaz permite reglarea unui unghi de vizionare confortabil. Dimensiunile compacte permit economisirea spațiului de lucru adițional. Suportul oferă posibilitatea de mișcare ușoară a monitorului în orice direcție, și schimbarea poziției pe verticală. Datorită mecanismului special cu gaz, care este în interiorul carcasei suportului, este posibilitatea de fixare a monitorului în orice poziție și schimbarea acesteia fără efort.


 
Echipamentul de fixare (intră în set) va asigura fixarea suportului pe masă în oficiu sau acasă, în așa fel puteți fi încrezuți că monitorul nu va cădea.


În M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei.

Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.

 
SPECIFICAȚII
M VESA Gas Lift Arm Crossbar 2 Black
Diagonala: 15-28"
Standard VESA: 75x75 100x100 mm
Articol: 7 350 073 736 355
Culoare: Negru
Sarcina: Min. 2 x 2 kg - Max. 2 x 7 kg
Funcționare: Piston cu acționare prin gaz
Greutate: 4.1 kg
Înclinare în plan orizontal: +25 - -25°
Înclinare în plan vertical: +90 - -90°
Rotație: 360°
Dimensiuni: 665x120x515 (D*W*H)

Manual (6355_manual.pdf, 6,842 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Vizualizate recent
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează în toată Moldova

Garanție de calitate și servicii

Oferim numai produse în a căror calitate suntem încrezători.

Returnarea bunurilor în termen de 14 zile

Aveți 14 zile pentru a testa achiziția dvs.