Suport de masă M VESA Gas Lift Arm Single White w. Duo Crossbar

7350073735945
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suportul de masă M VESA Gas Lift Arm Single White w. Duo Crossbar - se potrivește pentru monitoare cu diagonala de la 15" până la 28" inchi. Un suport modern confecționat din materiale de înaltă calitate și ușor în utilizare. Modelul cu ridicare pe gaz permite reglarea unui unghi de vizionare confortabil. Dimensiunile compacte permit economisirea spațiului de lucru adițional. Suportul oferă posibilitatea de mișcare ușoară a monitorului în orice direcție, și schimbarea poziției pe verticală. Datorită mecanismului special cu gaz, care este în interiorul carcasei suportului, este posibilitatea de fixare a monitorului în orice poziție și schimbarea acesteia fără efort.

Echipamentul de fixare (intră în set) va asigura fixarea suportului pe masă în oficiu sau acasă, în așa fel puteți fi încrezuți că monitorul nu va cădea.

 

În M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei.

Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.

Articol 7350073735945
Tip pentru 2 monitoare
Diagonala 15"-28"
Standard VESA 75 x 75 100 x 100 mm
Material aluminiu
Culoare Alb
Sarcina Min. 2 kg - Мax. 10 kg deoarece greutatea barei transversale este 1.75 kg, greutate max. a ecranului este 8.25 kg
Funcționalitate Piston cu acționare prin gaz
Greutate 3,4 kg + 1,75 kg
Înclinare în plan orizontal +75 -45 grade
Înclinare în plan vertical +90  -90 grade
Rotire 90° grade

Drawing (5945_drawing.pdf, 992 Kb) [Descarcare]

Manual (7150_manual.pdf, 3,054 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Cele mai vandute / Bestsellers
  • Produse noi
  • Reduceri
  • Vizualizate recent
 
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat