Suport de masă M VESA Gas Lift Arm Dual

7350022737204
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

La comandă. Livrare timp de 10 - 14 zile.
Suportul de masă M VESA Gas Lift Arm Dual este proiectat pentru instalarea a 2 monitoare cu diagonala de la 15" până la 32" inchi. Suportul este confecționat din materiale de înaltă calitate și ușor în utilizare. Modelul cu amortizor va permite de a regla unghiul de vizionare maximal confortabil. Posibilitatea de a organiza spațiul de lucru conform cerințelor. Dimensiunile compacte permit economisirea spațiului adițional. Suportul permite mișcarea simplă a monitorului pe orice axe, totodată și a schimba poziția și pe verticală. Datorită mecanismului special cu gaz în interiorul carcasei suportului, este posibil de fixat monitorul în orice poziție și schimbarea acesteia fără efort.

În M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei.

Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.

   
 
 
SPECIFICAȚII
M VESA Gas Lift Arm Dual Black
Diagonala: 15-32"
Standart VESA: 75x75 100x100 mm
Articol: 7 350 022 737 204
Culoare: Negru
Greutatea monitorului: Min. 2 kg  Max. 10 kg
Funcționare: Piston cu acționare prin gaz
Greutate: 5,9 kg
Înclinare în plan orizontal: +75  -45 grade
Înclinare în plan vertical: +90  -90 grade
Rotire ecran: 90 grade
Dimesiune set: 54x22x14cm
Brand:
Multibrackets

Manual (7204_manual.pdf, 1,068 Kb) [Descarcare]

Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat