7350022737181
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suport de masă M VESA Gas Lift Arm Dual White - fabricat pentru montarea a 2 monitoare cu diagonala de la 15" până la 32" inchi. 
 
Suportul modern este fabricat din materiale de calitate înaltă și este confortabilă în exploatare. Modeulul cu amortizor permite setarea unui unghi de vizualizare confortabil și maximal de convenabil. Posibilitatea de a organiza spațiul de lucru în dependență de cerințe. Dimensiunile compacte permit economisirea spațiunlui adițional. Suportul permite de a deplasa monitorul în orice direcție, și totodată schimbarea poziției pe verticală. Datorită mecanismului special cu gaz, care este în interiorul carcasei suportului, este posibil de fixat monitorul în orice poziție și de a schimba aceasta fără a depune eforturi semnificative.

 

În M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei.

Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.Specificații
M VESA Gas Lift Arm Dual White
Diagonala 15" - 32" 
Standard VESA 75x75 100x100 mm
Articol 7350022737181
Culoare Alb
Sarcina Min 2 kg Max 10 kg
Funcționalitate Piston cu acționare prin gaz
Greautate 5,9 kg
Înclinare în plan orizontal +75  -45 grade
Înclinare în plan vertical +90  -90 grade
Dimensiuni ambalaj 54x22x14 cm

Drawing (7181_drawing.pdf, 1,417 Kb) [Descarcare]

Manual (7181_manual.pdf, 1,068 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai vandute
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat