Suport de masă M VESA Gas Lift Arm Dual Side by Side

7350073733965
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!
Suportul de masă M VESA Gas Lift Arm Dual Side by Side este proiectat pentru instalarea a 2 monitoare cu diagonala de la 15" până la 32" inchi. Suportul este confecționat din materiale de înaltă calitate și ușor în utilizare. Modelul cu amortizor va permite de a regla unghiul de vizionare maximal confortabil. Posibilitatea de a organiza spațiul de lucru conform cerințelor. Dimensiunile compacte permit economisirea spațiului adițional. Suportul permite mișcarea simplă a monitorului pe orice axe, totodată și a schimba poziția și pe verticală. Datorită mecanismului special cu gaz în interiorul carcasei suportului, este posibil de fixat monitorul în orice poziție și schimbarea acesteia fără efort.
 
Elementele de fixare (intră în set) oferă posibilitatea de a fixa suportul de masă în oficiu sau acasă și puteți să fiți siguri că monitorul nu va cădea.

În M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei.

Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.

 
SPECIFICAȚII
M VESA Gas Lift Arm Dual Side by Side Black
Articol: 7 350 073 733 965
Culoare: Negru
Material: Aluminiu, oțel
Diagonala: 15"-32"
Standart VESA: 75x75 100x100 mm
Greutatea monitorului: Min:2 kg Max. 10 kg
Funcționare: Piston cu acționare prin gaz
Dimensiuni: 1300x650x605 mm
Greutate: 6.8 kg
Înclinare în plan orizontal: +75 - 45 grade
Înclinare în plan vertical: +90 - 90 grade
Rotire ecran: 90 grade
Management de cablu: Da

 

Manual (3965_manual.pdf, 1,735 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Vizualizate recent
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează în toată Moldova

Garanție de calitate și servicii

Oferim numai produse în a căror calitate suntem încrezători.

Returnarea bunurilor în termen de 14 zile

Aveți 14 zile pentru a testa achiziția dvs.