Suport de masă M Gas Lift Arm Samsung G9 Single Black

7350105213281
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Multibrackets M VESA Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 Black - Kit de montare (braț articulat, suport cu clemă de birou) pentru Samsung Odyssey G9
Un braț de monitor suspendat cu gaz cu articulație triplă, proiectat de Multibrackets pentru Samsung Odyssey G9 pentru a optimiza productivitatea și a ajuta la reducerea tensiunii la nivelul gâtului, spatelui și ochilor.

Aveți nevoie să ridicați noul și elegantul Odyssey de pe birou? Brațele noastre de monitor compatibile cu Odyssey vă vor ajuta să eliberați spațiu prețios pe birou. Soluția noastră inovatoare pentru seria Samsung Odyssey este alegerea potrivită. Brațul de ridicare M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 este fabricat dintr-o construcție durabilă din aluminiu și folosește o tehnică de suspensie acționată cu gaz. Aceasta face ca ecranul să "plutească" și poate fi apoi mutat cu un efort aproape nul. Elegant și aerodinamic, brațul M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 eliberează spațiu și permite poziționarea lui Odyssey pentru o mai mare productivitate sau experiență de joc. Tehnologia unică de contrabalansare cu gaz asigură o ajustare lină în orice direcție. Deplasați cu ușurință afișajul aproape de birou, la înălțime, potrivindu-se aproape oricărei poziții de lucru dorite imaginabile.

Ridicați-vă și fiți energizat. Acest braț de ridicare cu gaz, elegant și reglabil pe înălțime, este realizat astfel încât să puteți sta mai mult în picioare, să stați mai puțin jos și să deveniți mai sănătos făcând acest lucru. Ergonomia avansată și stilul fără compromisuri ale brațului M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 Black sunt proporționate astfel încât corpul, spațiul și pasiunea dumneavoastră să funcționeze în armonie perfectă. 

M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei. Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.
Configurarea este simplă. Afișajul Odyssey se instalează cu ușurință în brațul de ridicare cu gaz M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 Black, care îl ține discret și sigur la locul său. Nu este necesar niciun adaptor VESA pentru a monta și a muta Samsung G9 Odyssey unde doriți.

Suspensie fără greutate. 
Chiar dacă M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 Black vă ține cu ușurință G9, acesta face ca sarcina sa să pară absolut fără greutate datorită designului strategic de montare. Acest lucru vă permite să efectuați cu ușurință orice ajustare a monitorului, folosind doar o singură mână. Suprafață fără cabluri. Nimeni nu dorește ca biroul său să fie acoperit de o mizerie de cabluri, motiv pentru care este atât de grozav faptul că acest produs este prevăzut cu un sistem de gestionare a cablurilor care este capabil să mențină toate cablurile grupate și organizate în loc să fie împrăștiate peste tot.

O mulțime de opțiuni de montare. 
Nu contează ce tip de montare preferați să folosiți, deoarece sunt șanse ca brațul de ridicare cu gaz M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 Black să îl aibă. Sistemul său de montare oferă până la șase opțiuni de montare diferite pentru a vă permite să o găsiți pe cea perfectă pentru biroul dvs. specific.

Susține G9 (capacitatea de greutate a brațului este de minim 9 kg și până la maxim 21 kg). Intervalul este important de păstrat datorită pistonului acționat cu gaz care vă menține ecranul plutind în aer.

Capul cu fixare rapidă oferă o asamblare și dezasamblare rapidă a ecranului, perfect pentru orice departament IT care dorește să minimizeze timpul de nefuncționare.

M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 Black se prinde de biroul dvs. de lucru standard (max. 50 mm), sau îl puteți asambla folosind o tehnică de găurire a biroului. 

Aspecte importante

  • Soluție ergonomică de tip sit & stand pentru utilizatorii Samsung Odyssey
  • Repoziționați ecranul înainte, înapoi, sus sau jos
  • Ridică Odyssey G9 la o nouă înălțime
  • Tehnologie germană de ridicare a gazului
  • Vă permite să reglați poziția cu o simplă atingere cu degetul
  • Creează o flexibilitate maximă pentru Odyssey


Denumire M Gas Lift Arm Samsung G9 Single
Articol 7350105213281
Diagonala 49"
Standard VESA Samsung G9 series
Culoare Negru
Sarcina Min. 9 kg - Max. 21 kg
Funcționare Piston cu acționare prin gaz
Greutate 4 kg
Înclinare în plan orizontal  +75  -30 grade
Înclinare în plan vertical  +90  -90
Garanție 2 ani

Ghidul utilizatorului (3281_manual.pdf, 1,905 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Cele mai vandute / Bestsellers
  • Produse noi
  • Reduceri
  • Vizualizate recent
 
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat