Suport de masă M Gas Lift Arm iMac® 24"

7350105213144
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
 • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

 • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

 • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

 • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Multibrackets M Gas Lift Arm iMac® 24" Silver - Kit de montare (braț articulat, suport de birou) pentru iMac 24"
Un braț de monitor suspendat cu gaz cu articulație triplă, conceput de Multibrackets pentru iMac 24", pentru a optimiza productivitatea și pentru a ajuta la reducerea tensiunii la nivelul gâtului, spatelui și ochilor.

Aveți nevoie să ridicați noul iMac elegant de pe birou? Brațele noastre de monitor compatibile cu iMac vă vor ajuta să eliberați spațiu prețios pe birou. Soluția noastră inovatoare iMac Gas Lift este o alegere excelentă. Brațul M Gas Lift Arm iMac este fabricat dintr-o construcție durabilă din aluminiu și folosește o tehnică de suspensie acționată cu gaz. Acest lucru face ca iMac să "plutească" și poate fi apoi mutat cu un efort aproape nul. Elegant și aerodinamic, brațul M Gas Lift Arm iMac eliberează spațiu și permite poziționarea iMac-ului dumneavoastră pentru o mai mare productivitate. Tehnologia unică de contrabalansare cu gaz asigură o ajustare lină în orice direcție. Mutați ușor iMac-ul aproape de birou, la înălțime, potrivindu-l aproape în orice poziție de lucru dorită imaginabilă.

Ridicați-vă și fiți plin de energie. Acest braț de ridicare cu gaz, elegant și reglabil în înălțime, este făcut astfel încât să puteți sta mai mult în picioare, să stați mai puțin jos și să deveniți mai sănătos făcând acest lucru. Ergonomia avansată și stilul fără compromisuri ale brațului M Gas Lift Arm iMac 24" Silver sunt proporționate astfel încât corpul, spațiul și pasiunea dumneavoastră să funcționeze în armonie perfectă.

Configurarea este simplă. Baza unui iMac de 24" se strecoară cu ușurință în mânerele de prindere M Gas Lift Arm iMac Silver, care îl fixează discret și sigur la locul său. Nu este necesar niciun adaptor VESA pentru a monta și muta iMac-ul unde doriți.
Suspensie fără greutate. Chiar dacă M Gas Lift Arm iMac Silver susține cu ușurință iMac-ul dvs. de 24", acesta face ca sarcina să pară absolut fără greutate datorită designului strategic de montare. Acest lucru vă permite să efectuați cu ușurință orice ajustare a monitorului, folosind doar o singură mână.

Suprafață fără cabluri. Nimeni nu dorește ca biroul său să fie acoperit de o mizerie de cabluri, motiv pentru care este atât de minunat faptul că acest produs este prevăzut cu un sistem de gestionare a cablurilor, care este capabil să vă păstreze toate cablurile grupate și organizate, în loc să fie împrăștiate peste tot.

O mulțime de opțiuni de montare. Nu contează ce tip de montaj preferați să folosiți, deoarece sunt șanse ca M Gas Lift Arm iMac Silver să îl aibă. Sistemul său de montare oferă până la șase opțiuni de montare diferite pentru a vă permite să o găsiți pe cea perfectă pentru biroul dvs. specific.

Susține iMac-uri de 24" (capacitatea de greutate a brațului este de minimum 2 kg și până la maximum 10 kg). Intervalul este important de păstrat datorită pistonului acționat cu gaz care vă menține ecranul plutind în aer.


M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei. Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.
Capul cu fixare rapidă permite asamblarea și dezasamblarea rapidă a ecranului LCD, ceea ce este perfect pentru orice departament IT care dorește să minimizeze timpul de nefuncționare.

Brațul de ridicare cu gaz M VESA pentru iMac se fixează pe biroul dvs. de lucru standard (max. 50 mm) sau îl puteți asambla folosind o tehnică de găurire a biroului.

Aspecte importante

 • Soluție ergonomică de tip "sit & stand" pentru utilizatorii iMac de 24".
 • Repoziționați-vă iMac-ul înainte, înapoi, sus sau jos
 • Ridică iMac-ul dvs. de 24" la o nouă înălțime
 • Tehnologie germană de ridicare cu gaz
 • Vă permite să reglați poziția cu o simplă atingere cu degetul
 • Creează o flexibilitate maximă

Denumire M Gas Lift Arm iMac® 24"
Articol 7350105213144
Diagonala 24"
Standard VESA 75x75 100x100 mm
Culoare Argint
Sarcina Min. 2 kg - Max. 10 kg
Funcționare Piston cu acționare prin gaz
Greutate 3,4 kg
Înclinare în plan orizontal  +75  -45 grade
Înclinare în plan vertical  +90  -90
Garanție 2 ani

Ghidul utilizatorului (3144_manual.pdf, 1,859 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
 • Самые популярные
 • Распродажа
 • Vizualizate recent
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează în toată Moldova

Garanție de calitate și servicii

Oferim numai produse în a căror calitate suntem încrezători.

Returnarea bunurilor în termen de 14 zile

Aveți 14 zile pentru a testa achiziția dvs.