Optimal Audio

Optimal Audio
Pentru a înveseli lumea mai degrabă tradițională și inutil de complexă a audio comercial.

Optimal Audio are un portofoliu simplificat care funcționează fără probleme, cu produse care sunt ușor de instalat și care pot fi utilizate de oricine - nu doar de ingineri.

Produsele sunt concepute pentru a satisface nevoile spațiilor - în special ale spațiilor cu mai multe zone - și, alături de aplicația web intuitivă, instalatorul poate adapta cu ușurință sistemul, de la egalizarea completă și procesarea semnalului până la configurarea de rutine și presetări.

Calitatea sunetului este asigurată, iar sistemul este apoi ușor de operat de către personalul localului, astfel încât acesta să aibă încrederea necesară pentru a crea nopți memorabile de divertisment, spații de vânzare cu amănuntul captivante, lecții inspirate pentru următoarea generație și lăcașuri de cult înălțătoare.

Un brand britanic și parte a Focusrite plc, unul dintre cei mai mari producători audio profesioniști din Europa, cu o cifră de afaceri de peste 130 de milioane de lire sterline, Optimal Audio beneficiază de ani de experiență în domeniul ingineriei, de acoperire și asistență la nivel global.

Nu exista produse in aceasta sectiune