Stand de podea / masă M VESA Tablestand Turn XXL 46"-86" MAX 600x400

7350105214196
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Multibrackets M VESA Tablestand Turn XXL 46"-86" MAX 600x400 - Suport pentru panou LCD / LED - negru - sarcină maximă 55kg - dimensiuni ecran: 46" - 86" - de masă
Standul nostru universal pentru televizor de masă / podea. Bucurați-vă liniștit de experiența dvs. de home cinema ultra mare cu suportul premium Multibrackets M VESA Tablestand Turn XXL 46"-86" MAX 600x400, suport TV reglabil. 

Suportul Multibrackets M VESA Tablestand Turn XXL 46"-86" MAX 600x400 de la Multibrackets oferă ±30° de ajustare a pivotajului pentru a vă permite să vă poziționați televizorul la un unghi optim de vizualizare. Placa adaptoare universală vă permite să montați televizoare de 46 până la 86" cu un model de montare VESA de până la 600 x 400 mm. Aceasta poate fi reglată pe înălțime pentru a acomoda fără probleme televizorul dvs. în poziția corectă. Cu pivotul încorporat este situat în partea de sus a capului de înclinare, suportul nu se mișcă niciodată, ci doar televizorul dumneavoastră. Proiectat pentru a se așeza pe mobila dvs., suportul pentru televizor de masă este un pas dincolo de suporturile pentru televizoare din stoc. Suportă cele mai mari televizoare disponibile în prezent, cu o capacitate de greutate de 55 kg, și include și o ancoră de siguranță pentru un plus de securitate. Designul său cu o singură coloană oferă o reglare a înălțimii de la 320 mm la 910 mm, împreună cu 32° de pivotare, înclinare și nivelare. Suportul de masă M Tabletop TV 46-86" 600x400 Black oferă o instalare ușoară, nedistructivă și o funcționalitate suplimentară față de picioarele TV incluse.

Până la 86"
Chiar și cele mai mari televizoare sunt în siguranță cu Multibrackets M VESA Tablestand Turn XXL 46"-86" MAX 600x400. Cu un design robust al coloanei, Multibrackets M VESA Tablestand Turn XXL 46"-86" poate susține televizoarele dvs. foarte mari, de până la 86" și 55 kg.

Înălțime reglabilă
Reglați înălțimea ecranului pentru o vizionare confortabilă cu ajutorul suportului de reglare a înălțimii. Spre deosebire de suporturile TV de stoc, acest suport TV pivotant oferă o manevrabilitate premium pentru o experiență de vizionare mai bună.

Obțineți un unghi de vizualizare optimizat
Cu posibilități de înclinare, acest lucru reduce strălucirea pe ecran. Reglați înclinarea cu +10° sau -5°.

Vizualizați-vă televizorul din mai multe unghiuri
Pentru a îmbunătăți linia de vizibilitate în timp ce sunteți așezat la un unghi cu 30 de grade pivotați la stânga sau la dreapta. Acest lucru permite, de asemenea, accesul ușor la partea din spate a televizorului, inteligent atunci când doriți să conectați cabluri suplimentare, set top box sau consola de jocuri. 

Sistem de gestionare a cablurilor încorporat
Pur și simplu direcționați cablurile prin centrul coloanei și păstrați zona de divertisment ordonată și fără distrageri. 

Element de siguranță pentru echipamentul dvs. și pentru cei mici
Televizoarele de dimensiuni mari au nevoie de siguranță. Folosiți frânghia de siguranță furnizată pentru a vă ancora televizorul pentru un plus de stabilitate. Protejați-vă și bucurați-vă de investiția dvs. și de cei mici cu o liniște de spirit.

Suportă televizoare de dimensiuni mari de până la 86".
Suportă o greutate de până la 55 kg
Înălțime reglabilă
Înclinare înainte și înapoi
Pivotare la 30 de grade la stânga și la dreapta
Sistem integrat de gestionare a cablurilor
Soluție de fixare de siguranță inclusă


Product Fact Sheet (4196_fact_sheet.pdf, 81 Kb) [Descarcare]

Drawing PDF (4196_drawing.pdf, 172 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Vizualizate recent
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează în toată Moldova

Garanție de calitate și servicii

Oferim numai produse în a căror calitate suntem încrezători.

Returnarea bunurilor în termen de 14 zile

Aveți 14 zile pentru a testa achiziția dvs.