Suport de masă M VESA Tablestand Turn w. Soundbar, Max 42"

7350105212161
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suport de masă M VESA Tablestand Turn w. Soundbar, Max 42" - propune o soluție sigură și simplă pentru fixarea televizoarelor cu diagonala 32" - 43" inch. Model cu design scandinav, dar totodată are funcția complexă încorporată de pivotare în stânga și în dreapta în interiorul structurii sale tubulare. Cu ajutorul suportului este posibil de rotit televizorul cu 30 de grade în stânga sau în dreapta. Aceasta vă permite să vizionați televizorul sub un unghi optim, de pe canapea, bucătărie, fotoliu preferat sau orice alt loc, unde prin rotație se obține unghiul de vedere dorit.

În set intră de asemenea suport pentru soundbar - este o soluție compactă excelentă, care se ușor se instalează și nu necesită găurire suplimentară. Construcția lui universală se potrivește pentru majoritatea soundbar-elor și difuzoarelor pentru canalul central cu greutatea până la 10 kg. Reglarea înălțimii, este posibil de ridicat sau de coborât în raport cu ecranul. Datorită atenției mari la detalii construcția este fabricată din oțel puternic și gros. Modelul este creat special pentru suporturi cu pivotare. Soundbar-ul este întotdeauna îndreptat spre dvs., din cauza aceasta sunetul și imaginea nu sunt niciodată desincronizate. Pentru ca soundbar-ul să rămână la același nivel cu televizorul, înălțimea și adâncimea suportului poate fi reglată în dependență de dimensiunile și formele soundbar-ului. Acoperire metalică adaugă accent stilat suportului și el poate fi utilizat practic cu orice suport de perete pentru televizor.

Denumire M VESA Tablestand Turn w. Soundbar, Max 42"
Diagonala 32" - 43" inch
Articol 7350105212161
Standard VESA 200x200 300x200 300x300 400x200 400x400 500x300 600x400 mm
Culoare Negru
Sarcina 40 kg
Pivotare până la -30 — +30 grade în stânga și în dreapta
Greutate 9 kg
Garanție 5 ani
Brand
Multibrackets

Manual (1121_manual.pdf, 4,971 Kb) [Descarcare]

Drawing (2161_drawing.pdf, 53 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Vizualizate recent
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează în toată Moldova

Garanție de calitate și servicii

Oferim numai produse în a căror calitate suntem încrezători.

Returnarea bunurilor în termen de 14 zile

Aveți 14 zile pentru a testa achiziția dvs.