Suport de masă M VESA Gas Lift Arm Single Silver HD

7350073735624
‍4440‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suport de masă M VESA Gas Lift Arm Single Silver HD - se potrivește pentru monitoare cu ecrane largi cu diagonala de la 15" până la 32" inchi. Suportul modern este fabricat din materiale de calitate înaltă și este confortabilă în exploatare. Modelul cu amortizor permite setarea unui unghi de vizualizare confortabil și maximal de convenabil. Posibilitatea de a organiza spațiul de lucru în dependență de cerințe. Dimensiunile compacte permit economisirea spațiului adițional. Suportul permite de a deplasa monitorul în orice direcție, și totodată schimbarea poziției pe verticală. Datorită mecanismului special cu gaz, care este în interiorul carcasei suportului, este posibil de fixat monitorul în orice poziție și de a schimba aceasta fără a depune eforturi semnificative.

Elemente de fixare (intră în set) o să permită maximal de fiabil de fixat suport de masă în oficiu sau acasă, puteți fi siguri că monitorul nu o să cadă.

 
În M VESA Gaslift Arms sunt utilizate amortizoare pe gaz adevărate. Această tehnologie germană este utilizată într-un spectru larg de ramuri ale industriei. Tehnologia cu gaz contrabalansată permite ecranului dvs. să se miște lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâinile sau chiar cu vârful degetelor.


Denumire M VESA Gas Lift Arm Single Silver HD
Articol 7350073735624
Diagonala 15-32"
Standard VESA 75x75 100x100 mm
Culoare Argint
Sarcina Min. 9 kg
Max. 21 kg
Funcționalitate Acționare prin gaz
Greutate 3,4 kg
Înclinare
+75 - 45 grade
Rotire +90 -90
Garanție
1 an
Dimensiune ambalaj
47.5 x 19.5 x 14 cm

Brand
Multibrackets

Drawing (5624_drawing.pdf, 752 Kb) [Descarcare]

Manual (7150_manual.pdf, 3,499 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase