Suport de perete M VESA Gas Lift Arm Wall Basic White

7350105211003
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suport de perete M VESA Gas Lift Arm Wall Basic White de la compania Multibrackets se potrivește pentru ecrane cu diagonala de la 15" până la 32" inch. Modelul este proiectat special pentru a vă optimiza productivitatea și a reduce tensiunea la nivelul gâtului, spatelui și ochilor.

Suportul este fabricat dintr-o construcție rigidă din aluminiu cu utilizarea mecanismului pe gaz, care permite reglarea lină în orice direcție practic fără efort. Puteți simplu să rotiți ecranul din poziția orizontală în poziția portret, să apropiați ecranul de masă, să-l ridicați în sus, selectând aproape orice poziție de lucru pe care o puteți imagina. Se potrivește ideal pentru situații când este necesar de mișcat ecranul și pe urmă să-l întoarceți în poziția inițială. De asemenea, se va potrivi spații de producere, centre de deservire tehnică, spitale sau cabinete medicale. Canal special pentru a ascunde cablajul, care contribuie la formarea unui spațiu de lucru estetic din punct de vedere vizual.


În M VESA Gaslift Arms de la Multibrackets sunt utilizate pistoane gas-lift adevărate. Această tehnologie germană este utilizată în diferite ramuri ale industriei.
Tehnologia pe gaz cu contragreutăți oferă posibilitatea ecranului dvs. să se deplaseze lin și ușor. Reglați poziția ecranului cu mâna sau doar cu vârfurile degetelor.

Denumire M VESA Gas Lift Arm Wall Basic White
Articol 7350105211003
Standard VESA 75x75 100x100 mm
Culoare Alb
Sarcina de la 2 până la 10 kg
Greutate
2,4 kg
Înclinare în plan orizontal
+75 -45 grade
Înclinare în plan vertical
+90 -90 grade
Rotire 90 grade
Dimensiune ambalaj
47.5 x 19.5 x 14 cm
Garanție 2 ani
Brand
Multibrackets

Nu au fost găsite recenzii

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Vizualizate recent
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează în toată Moldova

Garanție de calitate și servicii

Oferim numai produse în a căror calitate suntem încrezători.

Returnarea bunurilor în termen de 14 zile

Aveți 14 zile pentru a testa achiziția dvs.