iiyama

Compania iiyama este considerată producător de renume a ecranelor pe baza tehnologiilor LCD. Activitatea firmei a început în orașul Nagano în anul 1973 cu producerea elementelor pentru antenele TV. Producerea monitoarelor proprii a început în anul 1978. La momentul dat în iiyama lucrează în total 1167 de angajați, o parte dintre care sunt amplasați în Polonia. Compania iiyama produce și vinde monitoare de diferite tipuri – de la modele elegante de început cu dimensiunea de 15 inch până la dimensiunea de 40 inch pentru cei mai exigenți utilizatori.

Volumul de vânzări a companiei cresc permanent. În anul 2002 în Germania au fost vândute aproximativ 246 de mii de dispozitive iiyama, ceea ce în conformitate cu datele GfK, corespunde la 5% din totalul pieței germane de monitoare. Datorită acestui fapt compania s-a plasat pe locul cinci dintre producătorii de monitoare. Cifra anuală de afaceri a companiei iiyama a fost de 97 milioane de euro. Distribuirea producției iiyama are loc numai prin rețea de parteneri comerciali specializați, ceea ce contribuie la menținerea echilibrului între prețul producției și posibilitățile tehnice a acesteia.
Compania acordă o atenție deosebită deservirii tehnice și suportului clienților. O serie de studii realizate de reviste TIC independente confirmă că, clienții iiyama sunt deserviți la cel mai înalt nivel, ceea ce îi face să nu atragă atenția asupra produselor altor companii.

Calitatea producției, politica economică inteligentă și angajați harnici care răspund de servicii și asistență tehnică, permit companiei iiyama să rămână în limitele principiului «calitatea, care corespunde cu prețul». Departamentul de vânzări iiyama analizează bine piața și știe toate amănuntele acesteia. Datorită faptului dat compania mereu satisface cerințele clienților. Regula cea mai importantă în iiyama – conformitate maximă a posibilităților și preț. Cele mai recente tehnologii la un preț accesibil, aceasta este filosofia principală în iiyama.

Partea la fel de importantă în producția iiyama este utilizarea tehnologiilor moderne. Utilizatorii se pot asigura în aceasta văzând precizia imaginii pe ecranele monitoarelor ― display-urile salvează cele mai mici detalii a imaginii, transmit culori vii și îndeplinesc cele mai recente cerințe ergonomice. În monitoarele pe baza de CRT sunt utilizate tuburi de la producători de marcă, ceea ce la fel influențează la calitatea imaginii redate. Zeci de premii primite de preda de profil, cât și rezultatele vânzărilor, cu ușurință confirmă toate celea expuse anterior – compania iiyama a ales vectorul de dezvoltare corect.

Nu exista produse in aceasta sectiune