Dezinfectant automat M Automatic Hand Sanitizer Wall

7350073739622
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

La comandă. Livrare timp de 10 - 14 zile. 

Dezinfectant automat M Automatic Hand Sanitizer Wall - asigură siguranța și salubritatea în oficiu, școală, restaurant, hotel, toaletă sau bucătărie cu ajutorului dozatorului automat a săpunului sau a unei soluții pentru dezinfectare. Întrucât mâinile angajaților sau clienților nu se ating de dozator, sistemul automatizat de dezinfectare a mâinilor M Automatic Hand Sanitizer Wall permite micșorarea riscului contaminării.

Volum pentru soluții de dezinfectant 1000 ml, dozează 1 ml la fiecare utilizarea, pentru comparație - dispozitivele pentru dezinfectare obișnuite dozează 1,5 ml. Dimensiuni compacte a standului o să se integreze ideal în orice mediu, la fel se va potrivi excelent în condiții de spațiu limitat.

Dezinfectantul fără contact este confecționat din masă plastică rezistentă și va deveni un supliment excelent pentru orice școală, restaurant sau hotel. El poate fi rapid instalat și simplu de setat. Are o tehnologie inteligentă, care permite minimizarea consumului de energie electrică și schimbul de baterii. În afară de aceasta, modelul include în sine un indicator LED pentru ca personalul să poată controla nivelul soluției pentru dezinfectare.

Articol:  7 350 073 739 622
Culoare:  Alb
Metoda de detectareAutodetectare infraroșu (fără contact)
Interval de detectare0-12 cm
Timp de răspuns25 ms
Sursă de alimentare 4 baterii x tip AA, 1.5V (LR6), nu este inclus adaptor DC, 6V, nu este inclus
Volum1000 ml
Pompapulverizator/săpun/spumă
Volum de pulverizare1ml
Metoda de deschidereCheie specială de securitate
Materialul carcaseiABS ecologic
Greutate1.5 kg
InstalareDe perete
Loc de instalare interior
Garanție:  1 an 


Brand:
Multibrackets

Manual (9622_manual.pdf, 4,585 Kb) [Descarcare]

Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat