Canal pentru cablu M Universal Cable Cover White 12 mm-W 1100-L

7350022731172
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

  • - Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Canal pentru cablu M Universal Cable Cover White 12 mm-W 1100-L - este un sistem pentru cablu din aluminiu de înaltă calitate cu design pur scandinav, care permite să ascundeți cablajul, se potrivește pentru cablurile Scart, HDMI, CRT, VGA și alte cabluri de rețea.

Diferite dimensiuni și culori oferă posibilitatea de a alege dimensiunea și culoarea necesară în dependență de necesități.
Carcasele negre și argintii a canalului sunt confecționate din aluminiu de înaltă calitate. Carcasa canalului pentru cablu este acoperită cu vopsea pe suprafață anodizată. M Universal Cable Cover White 12 mm-W 1100-L se înșurubează direct în perete, pentru a oferi un aspect vizual elegant locului pentru instalarea Hi-Fi sau a televizorului.

Caracteristici:

Articol7350022731172
Lungime
1100 mm
CuloareAlb
Greutatea cu ambalaj
0,55 kg
Brand
Multibrackets

Manual (M_Universal_Cable_Cover_manual.pdf, 2,647 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Cele mai vandute / Bestsellers
  • Produse noi
  • Reduceri
  • Vizualizate recent
 
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat