Suport pentru proiector Signal PRB-3

Signal PRB-3
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Suportul Signal PRB-3 a fost proiectat pentru montarea unui proiector multimedia pe un perete orizontal. Sarcina maximă este de 10 kg. Suportul permite reglarea ușoară a înclinației (fără instrumente suplimentare), în intervalul de 30 de grade și reglarea unghiului de rotație până la 360 de grade.

Tavanul trebuie să rezistent greutatea dispozitivului și a suportului. Suportul nu poate fi montat pe tavan, care nu permite o montare de încredere. Dacă nu sunteți siguri de caracteristicile de rezistența a tavanului dumneavoastră, vă rugăm să consultați specialiștii.

Setul conține toate componentele necesare pentru o instalare obișnuită. În cazuri excepționale, pot fi necesare elemente sau instrumente auxiliare.

Brand
Signal
Кронштейны ТВ
Ajustare
Înclinare + rotire
Color
Negru
Sarcina max KG
10

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai vandute
  • Produse noi
 
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat