STAND PODEA FLAG TOWER DELUXE

Salvati 50%
Stand podea Flag Tower la doar jumătate de preț!
8580 lei
4290 lei
Reducere: 4290 lei
+
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

5 ani garantie Garanția pentru toate mărfurile cumpărate din magazinul nostru online este de 5 ani.

Retur și schimb - fără probleme Dumneavoastră puteți să întoarceți produsul procurat în decurs de 14 zile. Produsul trebuie să fie în stare bună și returnat cu toate accesoriile din set și cutia acestuia.

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Modelul FLAG TOWER DELUXE al companiei OMB, din oțel inoxidabil, cu acoperire de polimer. Stand cu suport este folosit cu orice monitore și TV cu VESA 400 x 400 și greutate până la 35 kg. Se potrivește atât pentru birouri, cât și pentru apartamente, deoarece este confecționată într-un stil modern. Cu ajutorul reglării suportului, poate fi schimbat unghiul de vizualizare într-u interval de până la 90 de grade, este de asemenea un mecanism încorporat pentru a îndrepta ecranul - / + 10 °. Televizorul poate fi poziționat în conformitate cu condițiile de vizualizare. Suportul este potrivit pentru cele mai populare tipuri de găuri de fixare și diagonale TV. Raftul rezistă până la 5 kg și este ideal pentru a găzdui unități optice, reviste, telecomenzi și alte accesorii. Este fabricat din sticlă călită, cu grosimea de 8 mm.

Brand:
L&C Design Devision
Кронштейны ТВ
Dimensiune TV:
  • de la 26" la 43"
  • de la 43" la 65"
Disponibilitatea:
  • În stoc
Ajustare:
Rotire
Color:
Negru
Sarcina max KG:
35

Nici o postare găsită

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Scrie un comentariu
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat